top of page

RIB-kurs med Ingrid Ølstad 15.-17.11.24

NHSK har gleden av å invitere til helgekurs med dressurrytter og trener Ingrid Ølstad, med fokus på RIB (Rider in Balance) på Stall Eikeberg 15.-17. november 2024.


RIB- konseptet (Rider in balance) er utviklet Maria Terese Engell, veterinær og forsker, for å bidra til bedre rideprestasjoner, sunnere idrettsutøvere og økt hestevelferd. Hun har etablert et modulbasert utdanningsløp for trenere hvor de lærer å analysere rytterens kroppsposisjon, forbedre balansen og utvikle sin rideteknikk.


Ingrid Ølstad er en av Norges fremste dressurtrenere, og jobber heltid med hest i Ølstad Dressage med base på Romerike.


Hun er kunnskapsrik, positiv og svært engasjert som trener. Det legges stor vekt på grunnridingen og kvalitet i arbeidet.


Som person er Ingrid jordnær og ser utviklingspotensial i alle ekvipasjer. Alle er velkomne til treningen enten du er fersk på dressurbanen, eller konkurrerer på høyt nivå. Ingrid har også lang erfaring med å undervise i dressur til ekvipasjer som konkurrerer i sprang og feltritt på høyt nivå.


Ingrid har deltatt på hele utdanningsløpet til RIB og besitter derfor viktig kunnskap om hvordan rytterens sits påvirker hesten, og de små detaljene som kan gjøre en stor forskjell. I tillegg har Ingrid selv trent for Maria Terese Engell, grunnleggeren av RIB, over en lengre periode.


Kurset består av 3 økter med 1:1 undervisning (med hest), 2 økter ryttertrening med analyse og teori. Felles lunsj lørdag og søndag for de som ønsker.


Det er noen få plasser for de som kun ønsker å være med på teori og ryttertrening (NB! Ingen analyse for disse plassene).


Vi gleder oss til en helg stappfull av trening, inspirasjon og ny kunnskap!


Økonomisk bindende påmelding til hestesportline@gmail.com, ev. spørsmål vedrørende kurset kan retter til Tine Sedahl tlf: 907 41 582.


Det er maks 10 plasser for hele kurset, så vær kjapp med å melde deg på for å sikre plass.

Frem til 20.10.24 har medlemmer av NHSK fortrinnsrett på plassene, etter dette åpnes påmelding fra ikke-medlemmer, endelig påmeldingsfrist 01.11.24.


Pris for NHSK- medlemmer: kr. 3 000,- inkl. hall-leie og lunsj.

Pris for andre: kr. 3 500,- inkl. hall-leie + kr 100,- om en ønsker lunsj (begge dager).

Pris for kun teori og ryttertrening: NHSK medlemmer kr. 500,- / Ikke medlemmer: kr. 600,-


Kursavgiften (for de som har fått bekreftet plass) betales til NHSK pr. bank: 1644.20.65229 innen 12.november 2024, husk å merke betalingen med navn på ekvipasjen.


Nærmere informasjon med tider, utstyr til ryttertrening osv. settes opp uka før kurset.


Velkommen til trening!




Comments


bottom of page